Kidees Design
Tags
I also write in
Google s'explica malament

Després de tant de temps sense escriure al bloc m'he vist moralment obligat a fer-ho en descobrir que si busques "google" a Google en castellà la descripció de google.es és "Buscador que enfoca sus resultados para este país ya nivel internacional tanto en castellano, catalán, gallego, euskara e inglés."

Divertit i inesperat!

Tagged
2008-02-27 09:34:24 | Comments 0 comments, post yours!

És penós, però 163 anys després de la declaració del Bàb, encara hem de presenciar la més que penosa i cruel política dictatorial de l'estat d'Iran envers el seu propi poble. Però el cas dels bahà'ís és remarcable, ja que constitueixen la minoria religiosa més nombrosa del país (suma més que cristians, jueus i zoroastrians junts) i és la que pateix un desgast més important dels seus drets bàsics degut a què, per molt que la constitució iraniana protegeixi expressament les religions divines, la Fe bahà'í no és reconeguda com a tal.

El cas de què parlo avui no implica directament la mort, segrest, impossibilitat d'estudiar o de treballar de cap bahà'í, però no deixa de ser un acte veritablement malvat: la destrucció d'un cementiri bahà'í. I no és la primera vegada. Entre el 9 i el 10 de setembre, màquines pesades van destrossar completament el cementiri bahà'í de Najafabad (Isfahan). Aquest fet venia prologat per l'enviament de cartes amenaçadores a unes 30 famílies bahà'ís de la zona.

L'ONU ha alertat repetidament que la perillositat de la situació dels bahà'ís al país d'origen d'aquesta religió (la de més ràpid creixement numèric i la segona més estesa geogràficament) va en augment. El descobriment de documents oficials signats pel líder suprem del país en què s'ordena el control dels bahà'ís i dificultar la seva vida laboral o d'estudiants n'era prou prova, però malauradament hem hagut de presenciar darrerament actes concrets com la detenció de bahà'ís de zones molt diferents per interrogar-los, detenció i fuetades a què fou sentenciat un home de 70 anys acusat de "propagar i estendre el bahaisme i la difamació dels purs Imams", l'impediment de milers de joves bahà'ís a entrar a les universitats, la burla per part del professorat i l'alumnat de diversos centres d'educació primària envers nens i, especialment, nenes bahà'ís pel sol fet de ser-ho, les continues amenaces (fetes públiques i pintades en grafittis en propietats bahà'ís d'arreu del país) de diferents grups com Hezbollah, la destrucció d'altres cementiris i llocs sagrats pels bahà'ís d'arreu del món que, en més d'un cas, constituïen un important patrimoni cultural de la cultura persa, com la casa de Bahà'u'llàh, fundador de la Fe bahà'í, a Teheran...

Encara bo que no hem arribat a la situació de començos de la dècada de 1980, que us convido a descobrir llegint els documents La cuestión bahá'í. Més informació sobre la situació dels estudiants bahà'ís a l'Iran la podeu trobar al document Cerrado el paso i al web de l'Oficina d'Informació Pública de la Comunitat Bahà'í d'Espanya.

Us deixo un vídeo que mostra com ha quedat el cementiri després de l'atac (vist a Como antorchas en la oscuridad).

Vegeu la noticia a Bahá'í World News Service o conegueu més sobre la persecució dels bahà'ís al país d'origen d'aquesta religió.

Tagged ,
2007-10-13 15:36:18 | Comments 3 comments, post yours!
Power-ups del Mario Galaxy

El següent vídeo deixa al descobert els power-ups del Mario en el seu nou joc per la Wii:

Tagged
2007-10-12 03:42:42 | Comments 0 comments, post yours!
ZP: ZetaPoppins

Diuen que el Polònia empitjora amb el temps, que ja no s'hi veuen els gags de la primera temporada. Normalment hi estic parcialment d'acord (tot és relatiu), però no puc deixar de dir que de vegades es llueixen, o no es llueixen tant però al cap i a la fi ens fan riure. I aquest n'és un bon exemple:

Tagged
2007-10-10 10:59:38 | Comments 0 comments, post yours!

Aquest matí Nintendo ha celebrat una conferència al Japó en què ha anunciat el següent:

 • Sonic The Hedgehog com a personatge jugable a l'Smash Bros Brawl
 • Nous jocs pel Wii Software (tots per 1500 punts)
  • Final Fantasy Crystal Chronicles: The Little King and the Country of Promise
  • Dr. Mario
  • Star Soldier R
  • Joysound (karaoke)
  • Bomberman
  • Mojipittan
 • Un nou joc: Mario Stadium Baseball
 • Al Mario Kart es podrà competir en moto
 • Disponible l'actualització 3.1, que incorpora:
  • Compatibilitat amb teclats USB
  • Enllaços del Tauler d'anuncis es poden seguir amb el navegador d'internet
  • Es poden enviar enllaços als amics
  • Copiar i enganxar text activat al navegador d'internet
 • Al canal d'opinions es podran votar els jocs a què hem jugat, donant lloc a un rànquing de jocs
 • Canal dedicat a la popularitat dels Miis, anomenat Check Mii Out
 • Canal de descàrrega de demos de jocs de Nintendo DS, anomenat Everybody's Nintendo
 • Canal Pokémon Farm
Podeu veure moltes imatges de tot plegat fent clic aquí.
Tagged ,
2007-10-10 05:58:53 | Comments 0 comments, post yours!

Fart de sentir durant anys que es podia aconseguir el personatge del Sonic a l'Smash Bros Melee, per fi podré dir que sí, que hi és, però en el nou joc de la Wii, el que més impacientment espero: Super Smash Bros Brawl.

Avui, en la conferència de tardor de Nintendo, han anunciat que Sonic The Hedgehog serà un dels personatges a escollir en el joc.

I si no us ho creieu (és que és increible), en tinc una prova: un vídeo oficial.

A la conferència, a més, han ensenyat un altre vídeo del joc:

Tagged
2007-10-10 05:41:44 | Comments 0 comments, post yours!
Rebuild of Evangelion Trailer 2

Ja fa més d'un mes que s'ha estrenat la primera pel·lícula de Rebuild of Evangelion al Japó. Aquest cop us en deixo un parell de trailers més.

I un trailer aparegut a la televisió japonesa. S'asembla al primer vídeo d'aquesta entrada però conté algunes imatges més:

Recordeu que podeu veure el primer trailer aquí

Tagged
2007-10-08 15:47:49 | Comments 0 comments, post yours!

Aquest Ahmadinejad... ai, quin paio.

Aquesta roda de premsa a la seu de l'ONU ha tingut lloc durant la seva visita oficial als EEUU. Li pregunten sobre la situació dels bahà'ís al país que presideix i respon "poden dir-me quin és el profeta diví de la religió que menciones, quin és el seu nom i quan va aparèixer? Gràcies" (o això entenc), i se'n va tot seguit.

Font: Como antorchas en la oscuridad

Tagged
2007-10-04 15:04:52 | Comments 0 comments, post yours!
Sorround? No, monocanal

He trobat aquest vídeo que... però no us mireu el vídeo, només cal que l'escolteu! És en anglès, però tant se val! Utilitza una tècnica coneguda com Holofònia per aconseguir una sensació de sorround amb un sol canal d'àudio. És a dir, tindreu la sensació que sabreu de quin costat i alçada ve el so, però en realitat només hi ha un canal. És un engany als oïdes. Ei! Funciona molt millor amb auriculars!

Tagged
2007-10-01 13:50:35 | Comments 0 comments, post yours!
Redimensionant i canviant les proporcions d'una imatge

És per tots sabut que una imatge té unes proporcions concretes, que eliminar un objecte d'una imatge requereix de retoc fotogràfic manual, que afegir-ne també... Mentida! Un nou sistema anomenat redimensionament líquid permet fer-ho de manera automàtica. El programari dedueix quins pixels són menys importants en la imatge i d'acord amb això els elimina o els clona. Queda molt més clar veient-ho en vídeo:

I podeu descarregar-vos el programa (encara inacabat) des d'aquí

Tagged
2007-09-27 13:56:56 | Comments 0 comments, post yours!
Page 1 - Older >>
© Kidees Design - All Rights Reserved - Contact
Kidees Design
Tarragona Catalunya
pref/span>: 605 89 44 76 Kidees Design